Ghete barbati cu elastic Cheslea piele neagra talpa usoara

Suntem mândri să vă prezentăm colecția noastră unică de încălțăminte la comandă, unde pasiunea pentru artă și frumusețe se împletește cu rafinamentul și atenția la detalii. Fondată cu dragoste în 2015, afacerea noastră este o poveste autentic românească.

Să cumpărați de la noi înseamnă să faceți parte dintr-o comunitate a frumosului, unde fiecare client este primit cu un zâmbet cald și respectul cuvenit. Suntem aici pentru a vă asculta nevoile și a vă ghida către perechea de încălțăminte perfectă pentru dumneavoastră.

Pe lângă faptul că alegându-ne ne sprijiniți pasiunea și arta românească, vă garantăm că veți primi o piesă unică, croită special pentru dumneavoastră. Suntem recunoscători pentru încrederea pe care o acordați brandului nostru și vom continua să ne dedicăm în a vă oferi o experiență desăvârșită.

Produsele sunt realizate in termen de 14-30 de zile, in funcție de volumul de lucru și stocul de materie prima. La plasarea comenzii se solicita un avans de 50% din suma totala, deoarece pantofii nostri sunt facuti la comanda. Restul de suma se va achita la primirea coletului.

Vlad Meche
Vlad Meche
2022-11-21
recomandă
Adrian was really patient and careful at details when he explained me how to measure my feet and also designed these Chelsea boots for me. At their price point (550 lei=110€ approx) they're really comfortable, take up a nice shine and they're also handmade. I definitely recommend this brand!
Sebastian Kis
Sebastian Kis
2022-10-23
recomandă
Recomand cu incredere, seriozitate si comunicare excelenta. Calitate foarte buna a produsului comandat.
Tiberiu Militaru
Tiberiu Militaru
2022-07-06
recomandă
Precizie și calitate superioară !Atentie la detalii maxima pe gustul oricărui bărbat pretentios ! Mulțumesc ! Recomand tuturor bărbaților ! 🙏🏻
George Gabriel Popa
George Gabriel Popa
2022-06-08
recomandă
RECOMAND !!! Super calitate la preturi foarte bune
Ovidiu Alexandru Paștiu
Ovidiu Alexandru Paștiu
2021-09-11
recomandă
Recomand cu încredere !!! Produse de înaltă calitate , personal calificat și nu in ultimul rând prețuri accesibile tuturor !!!
Raluca Maria
Raluca Maria
2021-06-05
recomandă
Va multumesc frumos ! 🙂 Super pantofi 🙂 Recomand ! Daca as putea as da 10 stele ! 🙂
Cosmin Criste
Cosmin Criste
2020-05-26
recomandă
Calitate și modele fashion.
Vlad Puia
Vlad Puia
2020-03-19
recomandă
Quality leather and very comfortable shoes, highly recommend it🥇
David Popovici
David Popovici
2020-02-27
recomandă
⚠️Foarte comozi si bine facuti ⚠️ O echipa de oameni serioși si dedicati !🦾😎⚠️
Sebastian Samarescu
Sebastian Samarescu
2020-02-26
recomandă
Best shoes company in town

Realizam ghete elegante la comanda, pentru barbati, din piele naturala premium.

Ghetele și cizmele nu aparţin numai de sezonul de toamnă-iarnă. Chiar și în sezonul cald bărbaţii renunţă cu greu la cizmele moderne, care completează un aspect sportiv urban elegant. Din acest motiv, în magazinul nostru online puteți achiziționa pantofi pentru fiecare ocazie – de la pantofi eleganţi de afaceri, la pantofi sportivi pentru timpul liber până la modele robuste de exterior. Selecția variată de cizme de înaltă calitate de diferite culori și forme în design modern impresionează prin calitatea lucrarii si a materialelor folosite. Cizmele noastre, realizate din materiale premium, vă însoțeasc în siguranță și confortabil în viața de zi cu zi și vă îmbogățesc stilul de îmbrăcăminte cu o notă elegantă. Fie la locul de muncă, în timpul liber sau la ocazii ceremoniale – la noi găsiţi modelul potrivit pentru orice situație. Cizmele de la Leather District lasă purtătorul lor să pară elegant, plin de stil sau casual. La noi vă aşteaptă cizme si pantofi pentru bărbații la modă de cea mai bună calitate

Open chat
1
Live Chat Support
Bună ziua!
Cu ce informații vă putem ajuta?